Voor kinderen

Op vakantie naar Zeeland! Weet je waar het ligt? Links onderin op de kaart van Nederland zie je een paar eilanden. Daar dus!

Misschien zijn jullie een camping aan het uitzoeken. Of misschien weet je al zeker dat dit hem gaat worden. We vinden het leuk om je iets te vertellen over Camping de Toekomst, zodat je zeker weet dat deze vakantie echt te gek wordt!

Op de camping

Op de camping komen altijd veel kinderen vakantie vieren. Meestal is het even spannend om nieuwe kinderen te leren kennen. Maar na een paar dagen zal dat wel over zijn. De auto’s moeten heel zachtjes rijden op de camping, dus veel kinderen kunnen al zelf over de paadjes lopen en fietsen. Ze gaan dan naar de speeltuin, of naar de diertjes. Of natuurlijk naar een vakantievriendje of -vriendinnetje.

De speeltuin op de camping

De speeltuin is nieuw. Er is een groot houten klimtoestel met een glijbaan. En er zijn schommels en een schommelnest. Er is een wip kip en een huisje waar je in kunt spelen. O ja, en er ligt speelzand, dus een schep en een emmer inpakken is wel handig. We hebben ook veel leuke fietsjes, driewielers, trekkers en skelters waarmee je lekker kunt rijden over de camping!

Dieren in de kinderboerderij

In de kinderboerderij zijn allerlei dieren. Geiten, kippen, schapen, alpaca’s, een pony en een ezel. Veel kinderen op de camping komen helpen met het voeren van de beestjes. Kom jij ook? Dat vinden we hartstikke leuk! We kunnen nog wel wat spierballen gebruiken. Vraag wel even bij de receptie op welke dagen dit kan.
Als je benieuwd bent naar de dieren, kijk dan eens in ons fotoboek. Daar staan ze allemaal in. Je ziet er ook hoe de dieren heten. Zo kun je alvast oefenen.

In de buurt van de camping

Dichtbij de camping is het strand. Dat komt goed uit, want jij nam je emmer en schep natuurlijk al mee. Als het te koud is om te zwemmen in de zee, kun je er schelpen zoeken of krabbetjes vangen (ieuw!). Er zijn ook bossen waar je lekker doorheen kunt wandelen of fietsen. Misschien kom je wel wilde paarden tegen…

Ben je al benieuwd naar de camping? We zien je graag over een tijdje in Zeeland!
Tot snel!

Groetjes, Marloes, Merijn, Maudi en Maxim