Over de camping

Al bij het oprijden van de oprit wordt duidelijk dat je een oude boomgaard in rijdt. De fruitbomen geven een mooi groen geheel en komen terug op de hele camping. Wanneer je de slagboom gepasseerd bent zie je de vernieuwde (2018) speeltuin en de kinderboerderij al liggen. Dit is het centrum van de camping voor de kleinste toeristen. Ga je verder de camping op, dan kom je langs de verschillende laantjes, natuurlijk een toiletgebouw, een grote speelweide en de dierenweides. Wat je niet ziet is het honden uitlaatveld. Die is er wel degelijk, maar ligt uit het zicht. Een enorm veld voor de honden waar zij zich lekker uit kunnen leven.

Keuze uit verschillende kampeerplaatsen

Camping de Toekomst is ruim opgezet. Er zijn op de camping 70 ruime toeristische plekken en 22 vaste plekken voor stacaravans of chalets. Bij de toeristische plekken is rekening gehouden met verschillende kampeerwensen. Zo zijn er plekken met veel privacy door de groene omheining, alsook een kampeerveld dat vaak door gezinnen als voorkeur wordt opgegeven. En de gasten die wat meer ‘back to basic’ willen, kunnen terecht op het kampeerveld zonder stroomvoorziening.
Ook de grootte van de plaatsen verschilt, met allemaal een eigen charme. Op deze manier is er voor iedere kampeerder een passende plek. En niet geheel onbelangrijk, ook voor ieder kampeermiddel… Je bent bij ons welkom met de caravan, tent, vouwwagen of camper. 

De beheerders

De camping wordt beheerd door de familie Priemis. Samen dragen wij zorg voor de gastvrijheid waar Camping de Toekomst om bekend staat. Een rustige, groene en goed onderhouden camping. Een plek waar iedereen zich welkom en thuis voelt. Dat is waar wij ons voor inzetten!