De omgeving

De camping ligt op loopafstand van het centrum van Renesse. Een grote supermarkt en de restaurants zijn dus nabij. Bij Renesse denken veel mensen aan de bruisende badplaats, maar het is zo veel meer dan dat. Renesse is omringd door groen, pittoreske plekjes én strand. Door de ligging van de camping net buiten het centrum profiteren onze gasten van beide; de rust in de prachtige natuur van Zeeland en het levendige Renesse aan de andere kant. En voor de meeste vakantiegangers in Zeeland niet geheel onbelangrijk; de stranden zijn nabij.

Bij de receptie kunnen we je van alles vertellen over de omgeving en wat er zoal te doen is. Om je alvast een idee te geven, hebben we hieronder een aantal populaire plekken in de buurt op een rijtje gezet.

Tips voor tijdens de vakantie in Renesse – in de buitenlucht

Het strand (1,5 km) Schouwen-Duiveland telt zo’n 17 kilometer zandstrand. Vanuit de camping kun je met de fiets of te voet naar het strand van Renesse.
Natuurgebieden Camping de Toekomst ligt op de rand van Renesse, op een steenworp afstand van de Vroongronden. Een prachtige plek om te fietsen, midden door de natuur. Schouwen-Duiveland kent nog veel meer mooie natuurgebieden. Bijvoorbeeld Boswachterij Westenschouwen, dat aan het naastgelegen dorp grenst. Er zijn volop fietspaden, wandelroutes, ruiterpaden en zelfs een mountainbikeroute te vinden in de omgeving.
De Brouwersdam (7 km) – het sportstrand is een populaire plek voor ervaren kiters en surfers. Behalve dat kun je er ook blokarten, kite-les nemen en zelfs suppen. Ook ideaal om met de auto naar het strand te gaan. 
Manege: Op ongeveer 1000 meter van de camping bevindt zich manege Grol.
Fietsverhuur: Fietsen huren kan op verschillende plekken in de nabije omgeving.

Culturele uitjes in de buurt van Renesse

BunkersLangs de kustlijn van Schouwen-Duiveland zijn nog veel bunkers intact. Maak een wandeling langs de bunkers of bekijk een bunker van binnen op een van de speciale dagen waarop ze opengesteld zijn.
Slot Haamstede (4 km) – Ga op excursie door het Slotbos en ontdek de geheimen van dit slot uit de 13e eeuw (via Natuurmonumenten).
Deltawerken (15 km) – Bezoek de bekende stormvloedkering.
Watersnoodmuseum (23 km) – Indrukwekkend museum over de watersnoodramp in 1953.

Monumentale stad Zierikzee (15 km)
Historische stad Veere (27 km)
Monumentale stad Middelburg (33 km)

Attracties voor de kinderen

Deltapark Neeltje Jans (15 km) – Educatief attractiepark.
Speeltuin de Flipjes (17 km) – Grote buitenspeeltuin.
De Mekkerstee (17 km) – Geitenboerderij, goed te combineren met Speeltuin de Flipjes.
Five Star Farm (23 km) – Speel- en leerboerderij met binnenspeeltuin.
Uitspanningsmolen de Jonge Johannes (27 km) – Gratis speeltuin grenzend aan een terras en eetgelegenheid.
Klok’uus (37 km) – Hele grote binnenspeeltuin én buitenspeeltuin
Berkenhof’s Tropical Zoo (45 km) – Tropische dieren, speeljungle en dino-expo.
Diergaarde Blijdorp (63 km) – Een van de oudste dierentuinen van Nederland.