Honden

De hond mee naar de camping in Zeeland

Op veel campings in Zeeland mogen honden niet op het terrein. Op ons stukje Renesse mag dit wel, ook in het hoogseizoen. Honden zijn zelfs meer dan welkom. Aan onze dierenweide is al wel te zien dat ook wij van dieren houden. We begrijpen dat u uw hond graag meeneemt op vakantie en hebben daar de ruimte ook voor.

Honden uitlatenHondenveld

Aan de zijkant van de camping is een speciaal veld voor de honden. Het veld hoort bij de camping en ligt dus ook binnen de omheining. Het hondenveld grenst aan het natuurgebied dat achter onze camping door loopt. Het veld heeft de grootte van 2 voetbalvelden en is dus groot genoeg om wat energie kwijt te raken.

Twee of meer honden meenemen naar de camping

Heeft u meerdere honden en wilt u ze graag meenemen naar de camping? Dat mag bij ons. Er is geen maximum aan het aantal honden dat mee komt, op voorwaarde dat onze andere gasten hier geen hinder van ondervinden.

Honden zijn welkom, maar…

Wij vragen hondeneigenaren om rekening te houden met onze andere gasten. Dit betekent dat honden altijd aangelijnd dienen te zijn en de behoefte buiten het kampeerterrein wordt gedaan. Mocht er toch een ongelukje gebeuren, vragen we u dit direct op te ruimen. Op deze manier kunnen wij ons hondenbeleid soepel houden.