Faciliteiten

Voorzieningen op de camping

Camping de Toekomst in Renesse is een rustige camping zonder al te veel poespas, maar met de luxe die je in deze tijd mag verwachten. Zo zijn alle kampeerplaatsen uitgerust met een water- en afvoerpunt en 10 ampère stroom en is er een ruim, net toiletgebouw. Hier onder vind je alle faciliteiten op een rijtje.

Kampeerplaatsen

We bieden verschillende soorten kampeerplekken aan op onze camping. Grote plekken, klein(er)e plekken, plekken met veel privacy of juist helemaal open; er is keuze genoeg. Alle kampeerplekken zijn voorzien van:

waterpunt
rioolaansluiting
stroomvoorziening (10 ampère)
gratis gebruik van wifi

Er is tevens een tentenveld op de camping waar deze faciliteiten niet op de plekken aanwezig zijn, uitgezonderd de wifi. Als de voorkeur hier naar uit gaat, geef dit dan aan bij de reservering.

Sanitair

Het ruime, moderne toiletgebouw is centraal geleden op de camping. Het toiletgebouw wordt zeer regelmatig schoongemaakt en gecontroleerd. Voor de douches zijn geen munten of pasjes nodig: campinggasten mogen hier gratis gebruik van maken.

In het toiletgebouw vind je onder andere:

voldoende toiletten
wasruimtes
gratis gebruik van de douches (6 minuten)
wasmachine, droger en centrifuge
apart babybadje en verschoningsruimte
overdekte afwasgelegenheid met afdruiprekken

Andere faciliteiten op de camping

Camping de Toekomst is een echte familiecamping. Dit wordt bevestigd door de overige voorzieningen die er te vinden zijn. Dat zijn onder andere:

een grote speeltuin (vernieuwd 2018)
een kinderboerderij
dierenweides
een speelweide
een pingpongtafel
picknicktafels
het honden uitlaatveld
Snel-laadpaal elektrische auto’s: Voor onze gasten met een elektrische auto is er een snel-laadpaal aanwezig. Deze staat bij de entree van de camping. Super snel en geschikt voor elke laadpas.

Een professionele cafetaria en campingwinkel bevinden zich op ongeveer 200 meter van de camping.

*Op de kampeerplaatsen is geen CAI aansluiting (kabel televisie) aanwezig.